اخبار

شورای راهبری طرح تکاپودر استان سمنان تشکیل شد

شورای راهبری طرح تکاپودر استان سمنان تشکیل شد
جلسه شورای راهبری طرح تکاپوی استان سمنان به ریاست محمد همتیان معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و با حضور کلیه اعضاء شورای راهبری طرح تکاپو تشکیل گردید.

اسماعیل غنیان مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و دبیرکارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان ضمن عرض خیر مقدم و تبریک روز دانشجو به ارائه توضیحاتی درخصوص پیگیری طرح توسعه کسب وکار واشتغال پایدار(طرح تکاپو) پرداخت و با توجه به دغدغه اشتغال برای جوانان بیکار و تحصیل کرده جامعه از همراهی وهمکاری دستگاههای همکار دراجرای این طرح خواستار ادامه این روند گردید.
محمداسکندری کارگزار اجرای طرح تکاپو دراستان سمنان با همراهی صندوق کارآفرینی امید ، جهادکشاورزی وفنی وحرفه ای به ارائه گزارشی از پیشرفت کار طرح تکاپو درکمیته های بوم گردی ، سوغات وآموزش پرداخت و اشاره نمود با توجه به ابلاغ ملی اجرای طرح تکاپو توسط معاون توسعه کارآفرینی واشتغال وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به استانداران سراسر کشور و دیده شدن طرح درلایحه بودجه برنامه ششم توسعه وهمچنین ابلاغ آن به عنوان یکی از برنامه های ملی اقتصاد مقاومتی تحت عنوان طراحی و پیاده سازی الگوهای توسعه رشته های پراشتغال منطقه ای کار با جدیت بیشتری درحال پیگیری است و خواستار ورود استان به رسته دوم فعالیت یعنی IT وبه خصوص IT گردشگری شد.
ایشان همچنین به تهیه سند همکاری بین دستگاهی شامل جزئیات برنامه ، اهداف برنامه ووظایف دستگاههای همکار دراین طرح چه دربخش دولتی وچه در بخش خصوصی اشاره نمود و اظهار امیدواری کرد درجلسه آینده شورای راهبری جهت تصویب و ابلاغ به دستگاههای مرتبط ارائه گردد.
در ادامه محمد همتیان معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری نیز ضمن تقدیر وتشکر از اقدامات انجام شده در راستای طرح تکاپو توسط دستگاههای همکار خواستار تعیین وظایف دستگاههای اجرائی دراجرای این طرح شد.
ایشان با توجه به ارائه طرح مدرسه گردشگری توسط طرح تکاپو به خلاءهای موجود دراین زمینه اشاره نمود و ضمن تاکید براهمیت موضوع آموزش درتوسعه گردشگری از دستگاههای مرتبط خواست دراین زمینه همکاری های لازم را داشته باشند تا شاهد تحول چشمگیری دربحث توسعه اشتغال پایدار و ایجاد فضاهای سرمایه گذاریهای جدید دراستان باشیم.
وی افزود: باتوجه به مطالب اشاره شده دربخش صدور مجوز رشته های صنایع غذایی مرتبط با کمیته سوغات طرح تکاپو خواستار انعطاف بیشتر در اعمال قوانین و مقررات درچارچوبهای تعیین شده درحوزه بهداشت و استاندارد محصولات شد و بیان داشت: این موضوع تنها ازطریق تعامل با دانشگاه علوم پزشکی (حوزه بهداشت) واداره استاندارد حاصل خواهد شد.

۲۱ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید